Wednesday, December 23, 2009

Bijdragen van oud-collega's (7)

We hadden net een bachelor party voor een van de Nederlandse expats gevierd, die de week daarop in Nederland ging trouwen. Je kon destijds (en nog steeds trouwens) je lol wel op in de stad voor een bachelor party. Ik rolde om een uur of 6 ‘s ochtends vrij beschonken in bed. Een half uur later werd ik wakker gebeld uit Nederland. Wat ik nog in bed deed: er was een staatsgreep gaande en dat werd life uitgezonden via CNN. Ik moest onmiddelijk naar de zaak. Ons kantoor lag dichtbij het ministerie van defensie en de studios van een belangrijk tv kanaal en er waren gevechten tussen troepen die loyaal aan de regering waren en de coupplegers. De verwarring was compleet. De lijken lagen in de straat. De coup mislukte overigens.

1 comment:

  1. Wij bieden leningen met 3%, bieden wij schuld consolidatie leningen, business lening, persoonlijke lening, autoleningen, hotel leningen, student lening, persoonlijke lening Home herfinancieren leningen, voor meer informatie Email: (trustenquiry05@gmail.com)
    ----------------------------------------------------------------------------

    We offer loans with 3%,we offer Debt consolidation loans, business loan, Private loan,car loans, hotel loans, student loan, personal loan Home Refinancing Loans,For more details Email: ( trustenquiry05@gmail.com )

    ReplyDelete