Wednesday, December 23, 2009

Bijdragen van oud-collega's (13)

We openden elke maand een nieuwe winkel, de één nog groter en mooier dan de andere. Ik herinner me nog het beste de winkelopening in Tucuman. Een stad van meer dan één miljoen mensen, waar men in Nederland nog nooit van gehoord had. De opening was dé gebeurtenis van het jaar, met optredens van artiesten en alles. De mensen stonden tot vier blokken verderop in de rij om de winkel in te kunnen. Openingsweekend alleen werd al voor 1 miljoen dollar verkocht. Dat was meer dan al onze winkels in Costa Rica in een maand verkochten.

1 comment:

  1. Wij bieden leningen met 3%, bieden wij schuld consolidatie leningen, business lening, persoonlijke lening, autoleningen, hotel leningen, student lening, persoonlijke lening Home herfinancieren leningen, voor meer informatie Email: (trustenquiry05@gmail.com)
    ----------------------------------------------------------------------------

    We offer loans with 3%,we offer Debt consolidation loans, business loan, Private loan,car loans, hotel loans, student loan, personal loan Home Refinancing Loans,For more details Email: ( trustenquiry05@gmail.com )

    ReplyDelete