Wednesday, December 23, 2009

Bijdragen van oud-collega's (15)

Ik moest het vak leren met Don Antonio Perreira, een levende legende bij het bedrijf. Er was in die tijd een tekort aan koelkasten en wringerwashers (die oude kuipen met twee draairollen erboven om het water uit de natte was te persen). Als een klant koelkasten of wringerwashers geleverd wilde krijgen, dan moest hij ook de fornuizen en andere apparaten van hem afnemen. Zo werkte dat. En Don Perreira kon dit als geen ander. Hij parkeerde zijn Ford Continental (de grootste Amerikaan verkrijgbaar) midden op de Avenida San Martín, waar de meerderheid van zijn klanten zaten. Hij schreed dan door de straat langs de zaken van zijn klanten, die overal naar buiten kwamen om hem te groeten en te vragen of ze nog koopwaar van hem konden kopen. Dan maakte hij een aantekening in zijn boekje en op kantoor vulde hij vervolgens zelf de orders in die naar zijn klanten moesten. Die namen af wat hij ze stuurde, klagen kon niet, want dat deed je niet bij Don Perreira. Je mocht blij zijn als hij je wat stuurde.

1 comment:

  1. Wij bieden leningen met 3%, bieden wij schuld consolidatie leningen, business lening, persoonlijke lening, autoleningen, hotel leningen, student lening, persoonlijke lening Home herfinancieren leningen, voor meer informatie Email: (trustenquiry05@gmail.com)
    ----------------------------------------------------------------------------

    We offer loans with 3%,we offer Debt consolidation loans, business loan, Private loan,car loans, hotel loans, student loan, personal loan Home Refinancing Loans,For more details Email: ( trustenquiry05@gmail.com )

    ReplyDelete